Aranjamente masa

Aranjament floral de masa NAM1 Aranjament floral de masa NAM1
Un aranjament pentru masa lucrat sub forma de copacel, bogat ,care aduce un stil aparte evenimentului. In compoziția aranjamentului floral intra 25 trandafiri si minitrandafiri albi, 50 frezii albe, 50 lalele albe , diferite accesorii de sticla si lemn.

Aranjament floral de masa NAM2 Aranjament floral de masa NAM2
Aranjamente pentru masa cu un design unic , ce dau o nota de eleganta salii. Aranjamentele sunt realizate pe suporti argintii de diferite dimensiuni din minitrandafiri albi si roz pal, frezii albe si viburnum.

Aranjament floral de masa NAM3 Aranjament floral de masa NAM3
Aranjament de masa cu un design deosebit realizat din orhidee phalenopsis mov, trandafiri albi, hortensie verde. In interiorul cilindrului sunt inserate bete decorative care au cupe de orhidee phalenopsis ce reușesc sa creeze un echilibru cu partea superioară a aranjamentului.

Aranjament floral de masa NAM4 Aranjament floral de masa NAM4
Un aranjament impunator care va impune o nota de elegantă si finete sălii . Un aranjament pentru masa cochet, viu colorat cu flori deosebite : hortensie roz si mov, frezii lila, trandafiri lila si orhidee dendrobium alba.

Aranjament floral de masa NAM5 Aranjament floral de masa NAM5
Un aranjament de nunta lucrat pe cilindru de sticla bogat, , plin de culoare si rafinament. Aranjamentul de nunta este realizat din hortensie mov, trandafiri lila si orhidee phalenopsis alba .

Aranjament floral de masa NAM6 Aranjament floral de masa NAM6
Un aranjament de masa pentru nunta / botez cu un design deosebit , ce aduce culoare si stil evenimentului. Aranjamentul de nunta este lucrat pe rotund din hortensii ciclam si lisiantus alb cu un accent de asimetrie realizat cu ajutorul betelor decorative si a orhihdeei dendrobium mov.

Aranjament floral de masa NAM7 Aranjament floral de masa NAM7
Un aranjament ce da o nota de romantism întregii săli lucrat pe sfesnic cu 5 lumanari din crin imperial, orhidee dendrobium alba, hortensie roz pal si ciclam, trandafiri albi.

Aranjament floral de masa NAM9 Aranjament floral de masa NAM9
Un aranjament pentru masa lucrat sferic, cochet,plin de culoare si rafinament. Este realizat din hortensie roz pal si ciclam, minitrandafiri roz pal si frezii lila.

Aranjament floral de masa NAM10 Aranjament floral de masa NAM10
Alege pentru cel mai important moment din viața ta un aranjament plin de delicatețe si romantism realizat pe un sfesnic patinat , lucrat asimetric din hortensie ciclam, trandafiri roz pal si orhidee dendrobium alba.

Aranjament floral de masa NAM12 Aranjament floral de masa NAM12
Un aranjament pentru masa lucrat pe rotund pe sfesnic , plin de romantism si delicatete realizat din trandafiri roz pal, hortensie ciclam si orhidee dendrobium alba.

Aranjament floral de masa NAM13 Aranjament floral de masa NAM13
Un aranjament pentru masa cochet ce conferă luminozitate sălii realizat din 4 fire de crin alb, 7 cupe de orhidee cymbidium galbena, iedera si aspidistra.

Aranjament floral de masa NAM14 Aranjament floral de masa NAM14
Un aranjament pentru masa lucrat pe sfesnic ,sofisticat, bogat in culoare si flori . Aranjamentul este realizat din lalele, viburnum, trandafiri, minirose, ornitogalum, cale, frezii si scoarța de copac.

Aranjament floral de masa NAM15 Aranjament floral de masa NAM15
Un aranjament bogat , lucrat pe rotund pe sfesnic argintiu din 6 fire de orhidee vanda mov, 70 trandafiri roz pal, hipericum verde. Este un aranjament potrivit atât pentru un eveniment private cât si corporate.

Aranjament floral de masa NAM16 Aranjament floral de masa NAM16
Un aranjament de masa elegant si rafinat potrivit pentru evenimentul tau realizat pe rotund pe un sfesnic patinat din hortensie verde , bouvardia si orhidee phalenopsis alba.

Aranjament floral de masa NAM17 Aranjament floral de masa NAM17
Un aranjament pentru masa,ce arata puritatea si da o nota de eleganta evenimentului. Alege ceva simplu dar de impact realizat din amarylis alb.

Aranjament floral de masa NAM18 Aranjament floral de masa NAM18
Un aranjament pentru masa bogat , elegant lucrat asimetric ce da un aer de prospetime si culoare sali. Aranjamentul este realizat din orhidee dendrobium alba si trandafiri roz pal si ciclam.

Aranjament floral de masa NAM20 Aranjament floral de masa NAM20
Un aranjament de nunta cochet ,ce da o nota de primavara evenimentului. Aranjamentul este realizat din trandafiri albi avalanche , frezii albe, ruscus, beargrass.

Aranjament floral de masa NAM21 Aranjament floral de masa NAM21
Un aranjament floral impunator realizat din orhidee phalenopsis, orhidee dendrobium, 3 tipuri de trandafiri in nuante diferite , crin imperial.

Aranjament floral de masa NAM22 Aranjament floral de masa NAM22
Un aranjament de nunta ce inspira prospetime si elegantă realizat din orhidee cymbidium verde, trandafiri albi avalanche, lisiantus alb, hortensie verde.

Aranjament floral de masa NAM23 Aranjament floral de masa NAM23
Un aranjament de nunta / botez pentru masa fin si delicat realizat pe un suport vintage din hortensie alba si mov, trandafiri albi si beargrass. Acest aranjament va da o nota de elegantă întregului Dvs eveniment.

Aranjament floral de masa NAM24 Aranjament floral de masa NAM24
Un aranjament pentru masa, sofisticat , intens colorat ce va oferi viața întregului eveniment. Aranjamentul este realizat din hortensii mov, trandafiri albi avalanche , aspidistra , beargrass.

Aranjament floral de masa NAM25 Aranjament floral de masa NAM25
Un aranjament de masa ce da o nota de prospețime realizat din hortensii albastre, trandafiri roz si orhidee cymbidium alba.

Aranjament floral de masa NAM26 Aranjament floral de masa NAM26
Un aranjament de nunta/ botez pentru masa,viu colorat, lucrat pe vas inalt de sticla din hortensie mov , trandafiri albi avalanche, frezii si beargrass .

Aranjament floral de masa NAM27 Aranjament floral de masa NAM27
Un aranjament de masa deosebit ce da o elegant aparte sali. Florile folosite pentru realizarea aranjamentului floral sunt trandafiri roz deschis si ciclam, lisiantus alb si roz, orhidee dendrobium alba. Ca si accesorii s-au folosit 3 siraguri de cristale.

Aranjament floral de masa NAM28 Aranjament floral de masa NAM28
Un aranjament floral pentru masa cu un design deosebit si un stil aparte pentru un eveniment avangardist. Aranjamentul floral este realizat din cupe de orhidee phalenopsis, minirose, muschi, bete decorative.

Aranjament floral de masa NAM29 Aranjament floral de masa NAM29
Un aranjament floral pentru masa bogat , plin de culoare si prospetime realizat din solidago si trandafiri galbeni. Alege in ziua cea mai importantă din viața ta galbenul ca si simbol al purităţii, adevărului şi inteligenţei.

Aranjament floral de masa NAM30 Aranjament floral de masa NAM30
Un aranjament floral romantic realizat pe sfesnic cu lumanari din crin portocalii si minirose. Portocaliul este culoarea soarelui, astfel că simbolizează expansiunea, măreţia şi căldura.

Aranjament floral de masa NAM31 Aranjament floral de masa NAM31
Un aranjament floral grandios realizat din cale albe, orhidee phalenopsis si mokara , 3 nuante de trandafiri diferiti, crin imperial , orhidee dendrobium alba.

Aranjament floral de masa NAM32 Aranjament floral de masa NAM32
Aranjament floral deosebit si elegant, realizat din bujori, hortensii, orhidee vanda si trandafiri.
Produsul a fost adaugat in cos !


Continua cumparaturile Mergi la cos