Buchete mireasa

Buchet de flori mireasa NBM1 Buchet de flori mireasa NBM1
Un buchet de cununie fin, cu parfum de primavara alcatuit din zambile albe si hipericum rosu.
175 Ron

Buchet de flori mireasa NBM2 Buchet de flori mireasa NBM2
Un buchet de mireasa curgator,delicat ce exprima inocenta, alcatuit din orhidee phalaenopsis alba, hortensie alba si minirose fucsia .
550 Ron

Buchet de flori mireasa NBM3 Buchet de flori mireasa NBM3
Un buchet de mireasa curgator, sincer , elegant impletit din 19 trandafiri albi 10 fire delphinium alb .
500 Ron

Buchet de flori mireasa NBM4 Buchet de flori mireasa NBM4
Un buchet de mireasa discret si suav alcatuit din 1 fir de orhidee phalenopsis alba , 1 hortensie roz pal, 1 hortensie alba, 15 trandafiri albi, 20 frezii albe si maner imbracat in saten roz.
400 Ron

Buchet de flori mireasa NBM5 Buchet de flori mireasa NBM5
Un buchet de mireasa simplu ,ce inspira inocenta , realizat din 23 cupe de amarilys si maner îmbrăcat in saten alb.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM6 Buchet de flori mireasa NBM6
Alege in ziua cea mai specială din viața ta un buchet de mireasa cu un mix de flori deosebite, alcatuit din 1 fir de orhidee phalaenopsis, 23 frezii albe , 1 hortensie roz pal , 10 fire de bouvardia alba si maner acoperit cu saten roz pal.
400 Ron

Buchet de flori mireasa NBM7 Buchet de flori mireasa NBM7
Eleganta, puritate si pasiune,un buchet de mireasa care va pune in valoare rochia de mireasa realizat din Trandafiri red Naomi si frezii albe.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM8 Buchet de flori mireasa NBM8
Un buchet de mireasa glamour alcatuit din orhidee phalaenopsis albe , hortensie alba si astilbe . Buchetul are manerul imbracat in saten alb cu strasuri ce ii dau o nota de elegantă si distinctie.
450 Ron

Buchet de flori mireasa NBM9 Buchet de flori mireasa NBM9
Un buchet de mireasa rotund,elegant si delicat , alcatuit din 15 trandafirii albi si 10 fire de delphinium alb cu maner imbracat in saten alb.
280 Ron

Buchet de flori mireasa NBM10 Buchet de flori mireasa NBM10
Un buchet de mireasa cochet in nuante de ivoar si verde realizat din 9 trandafiri ivoar , 4 cupe de orhidee cymbidium , 3 fire de hipericum si phitosporum.
260 Ron

Buchet de flori mireasa NBM11 Buchet de flori mireasa NBM11
Un buchet fin si elegant realizat din 19 cale .
280 Ron

Buchet de flori mireasa NBM12 Buchet de flori mireasa NBM12
Un buchet de mireasa in nuante puternice de mov realizat din 15 fire de iris si 6 fire de orhidee dendrobium alba la baza. Alege aceasta culoare îndrăzneata in ziua nunti pentru a scoate si mai mult in evidentă elegantă rochiei de mireasa.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM13 Buchet de flori mireasa NBM13
Un buchet de mireasa indraznet lucrat curgator in nuante de alb si albastru ce va da culoare rochiei de mireasa in cea mai importantă zi din viața ta. Acest buchet este realizat din 10 trandafiri albi, 2 hortensii albastre si 10 fire de orhidee dendrobium alba.
400 Ron

Buchet de flori mireasa NBM14 Buchet de flori mireasa NBM14
Un buchet de mireasa deosebit, ce inspira romantism si delicatete alcatuit din hortensie mov - 1 fir , trandafiri albi - 8 fire, orhidee cymbidium alba si grena - 7 cupe, lisiantus mov - 8 fire. Accesoriile metalice de pe maner cât si bentitele de voal ii dau acea nota de elegantă pe care orice mireasa si- o dorește in ziua nuntii.
300 Ron

Buchet de flori mireasa NBM15 Buchet de flori mireasa NBM15
Un buchet de mireasa puternic in nuante de mov alcatuit din 3 fire de hortensie si 5 cupe de orhidee cymbidium cu manerul imbracat in saten mov.
205 Ron

Buchet de flori mireasa NBM16 Buchet de flori mireasa NBM16
Un buchet de mireasa rotund,simplu si tineresc, alcatuit din3 fire de hortensie mov. Da valoare tinutei tale printr- un buchet colorat ce va atrage privirile celor din jur.
180 Ron

Buchet de flori mireasa NBM17 Buchet de flori mireasa NBM17
Un buchet de mireasa rafinat si elegant din 15 cupe de orhidee vanda mov si 24 de frezii albe . Prin simpla lor prezenta, florile inspira ceva, iar acel ceva este dat in primul rand de culoarea lor, iar secundar, de mirosul lor. Alege un buchet ce combina perfect aceste 2 elemente si cu siguranta vei obține efectul dorit .
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM18 Buchet de flori mireasa NBM18
Un buchet de mireasa suav ce combina 3 tipuri de flori si 2 nuante calde de roz pal si lila. Buchetul conține 1 hortensie mov ( in sezon din aprilie - noiembrie ) 9 trandafiri roz , 21 frezii albe si maner imbracat in saten lila.
275 Ron

Buchet de flori mireasa NBM19 Buchet de flori mireasa NBM19
Un buchet de mireasa in tonuri de rosu , realizat din 19 cupe de amaryllis ( in sezon din august- decembrie, ianuarie- aprilie ).
200 Ron

Buchet de flori mireasa NBM20 Buchet de flori mireasa NBM20
Un buchet de mireasa îndrăznet , lucrat pe rotund realizat din orhidee phalaenopsis albe si hortensie roz ( in sezon din aprilie - noiembrie ) .
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM21 Buchet de flori mireasa NBM21
Un buchet de mireasa,sofisticat, viu colorat, realizat din 3 fire de hortensie mov, 8 trandafiri mov, 25 frezii lila si ciclam cu manerul imbracat in saten mov. Combinatia de culori luxuriante si bogate ale paletei de mov senzual, stabileste starea de spirit pentru un cadru sofisticat, pasional si chiar seducator. Este un buchet indraznet, ce transmite sentimente dinamice.
310 Ron

Buchet de flori mireasa NBM22 Buchet de flori mireasa NBM22
Un buchet de mireasa intr-o nuanta ce exprima romantism, alcatuit din 10 trandafiri roz si 3 hortensii . O senzatie de intimitate, nostalgie si confort este capturata in acest aranjament floral. Combinatia de nuante derivate din paleta roz deschis, ciclam, alb exprima dragoste, apreciere si admiratie.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM23 Buchet de flori mireasa NBM23
Un buchet de mireasa rotund,in nuante calde de alb si mov deschis alcatuit din 15 trandafiri mov si 3 hortensii albe ( in sezon din aprilie-noiembrie).
270 Ron

Buchet de flori mireasa NBM24 Buchet de flori mireasa NBM24
Un buchet de mireasa delicat , in nuante de roz pal, alb, verde ce inspira romantism,realizat din 10 trandafiri roz pal, 16 frezii albe, 13 cupe de orhidee cymbidium .
325 Ron

Buchet de flori mireasa NBM25 Buchet de flori mireasa NBM25
Un buchet de mireasa cochet si vesel alcatuit din 20 trandafiri lila si 23 frezii albe ce vor da o nota de elegantă tinutei.
275 Ron

Buchet de flori mireasa NBM26 Buchet de flori mireasa NBM26
Un buchet de mireasa ce exprima eleganta si rafinament alcatuit din 15 trandafiri roz pal, 26 frezii albe si maner acoperit cu saten ivoar.
275 Ron

Buchet de flori mireasa NBM27 Buchet de flori mireasa NBM27
Un buchet de mireasa rotund,pretios si delicat realizat din 10 trandafiri albi si 15 cupe de orhidee cymbidium galbena.
305 Ron

Buchet de flori mireasa NBM28 Buchet de flori mireasa NBM28
Un buchet de mireasa,deosebit in nuante de verde ce inspira o atmosfera proaspata si naturala , realizat din hortensie verde, craspedia, orhidee dendrobium verde, hipericum verde si accesorii diverse.
325 Ron

Buchet de flori mireasa NBM29 Buchet de flori mireasa NBM29
Un buchet de mireasa plin de culoare si prospetime ,realizat din 9 cupe de orhidee cymbidium, 1 fir de hortensie alba ( in sezon din aprilie-noiembrie) , 23 fire frezii albe. Acest delicat buchet va pune in valoare rochia ta de mireasa făcând- o si mai elegantă .
285 Ron

Buchet de flori mireasa NBM30 Buchet de flori mireasa NBM30
Un buchet de mireasa special in nuante pastelate realizat din 19 trandafiri vendela si 24 frezii albe.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM31 Buchet de flori mireasa NBM31
Un buchet de mireasa cu aer de primavara in nuante de roz si alb, realizat din 10 fire de bujori roz, 10 trandafiri roz pal Barbie , 7 cupe de orhidee cymbidium alba, 9 dalii albe si roz.
315 Ron

Buchet de flori mireasa NBM32 Buchet de flori mireasa NBM32
Culoarea ne poate ajuta sa gasim echilibrul pe care il cautam in jurul nostru, iar florile reprezinta intrumentul cel mai accesibil de a ne colora ambientul intr-un mod placut. Raspunsul nostru la culoare este intens emotional, astfel ca florile pot fi un mobilizator al sentimentelor. Alege ce te reprezinta cel mai bine : un buchet din 51 frezii albe sau 51 frezii colorate pentru ați exprima starea de spirit care te caracterizeaza.
280 Ron

Buchet de flori mireasa NBM33 Buchet de flori mireasa NBM33
Un buchet de mireasa, elegant si delicat lucrat din 4 fire de crin imperial , 9 trandafiri roz pal, 1 hortensie verde, 5 cale albe, 9 fire de delphinium roz.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM34 Buchet de flori mireasa NBM34
Un buchet curgator , deosebit prin florile alese realizat din 4 fire de phalenopsis si 1 fir de hortensie alba.
550 Ron

Buchet de flori mireasa NBM35 Buchet de flori mireasa NBM35
Un buchet de mireasa sferic,cochet,realizat din 10 trandafiri roz si 3 hortensii albe ( in sezon din aprilie- noiembrie ) .
185 Ron

Buchet de flori mireasa NBM36 Buchet de flori mireasa NBM36
Un buchet de mireasa plin de culoare si prospetime realizat din 39 trandafiri roz.
310 Ron

Buchet de flori mireasa NBM37 Buchet de flori mireasa NBM37
Un buchet de mireasa in nuante pastelate de roz pal si crem realizat din trandafiri roz pal vuvuzela, frezii albe,minitrandafiri roz, astilbe.
375 Ron

Buchet de flori mireasa NBM38 Buchet de flori mireasa NBM38
Un buchet de mireasa delicat in nuante de roz si mov realizat din orhidee vanda, bujori ( in sezon din mai - iunie ) si hortensie ( in sezon din martie- noiembrie ) roz pal.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM39 Buchet de flori mireasa NBM39
Un buchet de mireasa realizat din orhidee , trandafiri vendela, phitosporum,frezii.
325 Ron

Buchet de flori mireasa NBM40 Buchet de flori mireasa NBM40
Un buchet de mireasa sofisticat realizat din orhidee phalenopsis , trandafiri roz pal, hortensie alba, frezii si 5 brose .
450 Ron

Buchet de flori mireasa NBM41 Buchet de flori mireasa NBM41
Un buchet de mireasa in nuante de primavara, realizat din trandafiri roz,frezii albe ,lisiantus, phitosporum.
345 Ron

Buchet de flori mireasa NBM42 Buchet de flori mireasa NBM42
Un buchet de mireasa ,vesel colorat,realizat din trandafiri roz, frezii si phitosporum.
305 Ron

Buchet de flori mireasa NBM43 Buchet de flori mireasa NBM43
Un buchet de mireasa, cu un mix de flori deosebit realizat din cale albe, dalii, trandafiri.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM44 Buchet de flori mireasa NBM44
Delicat, buchetul iti va pune in valoare rochia de mireasa.Buchetul este realizat din trandafiri, frezii si ranunculus.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM45 Buchet de flori mireasa NBM45
Un buchet de mireasa rotund,rafinat si elegant, realizat din trandafiri roz si frezii cu maner imbracat in saten roz.
300 Ron

Buchet de flori mireasa NBM46 Buchet de flori mireasa NBM46
Buchet de mireasa /nasa elegant din orhidee mocara si santini ce va da un plus de culoare tinutei tale.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM47 Buchet de flori mireasa NBM47
Un buchet de mireasa viu colorat realizat din hortensie verde si minirose somon.
295 Ron

Buchet de flori mireasa NBM48 Buchet de flori mireasa NBM48
Buchet de mireasa,rotund,colorat.Rochia de mireasa va fii pusa in valoare de eleganta buchetului, realizat din hotensii, trandafiri, lisiantus, crizanteme, frezii si trandafiri vuvuzela.
355 Ron

Buchet de flori mireasa NBM49 Buchet de flori mireasa NBM49
Un buchet de mireasa, ce exprima gingasia si puritate realizat din hortensii albe si minirose portocalii.
295 Ron

Buchet de flori mireasa NBM50 Buchet de flori mireasa NBM50
Un buchet de mireasa,gingas ce emana un parfum suav si dulce, realizat din frezii mov , trandafiri albi si maner imbracat in saten alb.
305 Ron

Buchet de flori mireasa NBM51 Buchet de flori mireasa NBM51
Un buchet de mireasa ce emana rafinament si eleganta, realizat din orhidee dendrobium roz pal , hortensie alba si maner imbracat in saten roz.
305 Ron

Buchet de flori mireasa NBM52 Buchet de flori mireasa NBM52
Un buchet de mireasa rotund,spectaculos in nuante suave de alb si roz pal realizat din hortensie lila , frezii albe.
275 Ron

Buchet de flori mireasa NBM53 Buchet de flori mireasa NBM53
Un buchet de mireasa luminos si vesel ce radiaza ca o zi de primavara realizat din crizanteme albe ,galbene,gypsophila cu maner imbracat in dantela maro.
180 Ron

Buchet de flori mireasa NBM54 Buchet de flori mireasa NBM54
Un buchet de mireasa elegant si delicat , realizat din orhidee cymbidium galbena. Galbenul este considerată culoarea purităţii, adevărului şi inteligenţei. Alege un buchet nobil care sa te reprezinte in cea mai importantă zi a vieții tale.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM55 Buchet de flori mireasa NBM55
Un buchet de mireasa ce exprima eleganta si simplitate, realizat din trandafiri galbeni, cu maner imbracat in saten bej –auriu.
255 Ron

Buchet de flori mireasa NBM56 Buchet de flori mireasa NBM56
Un buchet de mireasa plin de culoare si prospețime realizat din orhihdee cymbidium galbena, trandafiri galbeni si delphinium albastru. Încercând sa respectam tradiție am adăugat acel " ceva albastru " pe care mireasa trebuie sa-l aibă in ziua nuntii simbolizand dragostea si fidelitatea ce trebuie sa guverneze viata tinerei familii.
320 Ron

Buchet de flori mireasa NBM57 Buchet de flori mireasa NBM57
Un buchet de mireasa nobil realizat din trandafiri galbeni si frezii galbene. Daca ești o persoana prietenoasa si inocenta alege combinatia între cele doua tipuri de flori
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM58 Buchet de flori mireasa NBM58
Un buchet de mireasa clasic realizat din bujori roz pal, trandafiri si lavandă.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM59 Buchet de flori mireasa NBM59
Un buchet fin si elegant realizat din bujori ( mai - iunie ) , lacramioare ( mai - iunie ) , trandafiri, minirose .
500 Ron

Buchet de flori mireasa NBM60 Buchet de flori mireasa NBM60
Un buchet vesel si îndrăzneț de mireasa realizat din bujori ( mai- iulie ) , ranunculus , minirose , lisiantus ce va pune in evidenta rochia de mireasa.
380 Ron

Buchet de flori mireasa NBM62 Buchet de flori mireasa NBM62
Un buchet in nuante pastelate realizat din bujori ( mai-iunie), minirose si trandafiri.
300 Ron

Buchet de flori mireasa NBM63 Buchet de flori mireasa NBM63
Un buchet elegant realizat din bujori, trandafiri de gradina si minirose.
295 Ron

Buchet de flori mireasa NBM64 Buchet de flori mireasa NBM64
Un buchet delicat realizat din cale si minirose.
285 Ron

Buchet de flori mireasa NBM65 Buchet de flori mireasa NBM65
Un buchet suav, alb realizat din bujori, trandafiri si minirose.
310 Ron

Buchet de flori mireasa NBM66 Buchet de flori mireasa NBM66
Un buchet delicat in nuante pastelate de alb si roz realizat din minirose si trandafiri.
290 Ron

Buchet de flori mireasa NBM67 Buchet de flori mireasa NBM67
Un buchet delicat in nuante pastelate de alb si verde realizat din trandafiri, minirose, scabiosa, lisianthus si senecio.
320 Ron
Produsul a fost adaugat in cos !


Continua cumparaturile Mergi la cos