Cadouri

Cadou CC1 Cadou CC1
Un cos de Craciun bogat ce conține praline belgiene, vin spumant, panettone cu migdale,ciocolata neagră belgiana decorat cu funda din saten roșie.
215 Ron

Cadou CC2 Cadou CC2
Un cos de Craciun realizat dintr- un buchet de flori din lisiantus, garoafe,orhidee , o cutie cu ciocolata, vin roșu , cos cadou si funda decorativa.
180 Ron

Cadou CC3 Cadou CC3
Cos de Craciun realizat din 1 sticla de whisky , o agenda, un calendar toate frumos împachetate cu accesorii specifice sărbătorilor de iarna.
145 Ron

Cadou CC4 Cadou CC4
Un cadou de Craciun bogat din: buchet de flori realizat din trandafiri si gerbera, accesorii Craciun (globulete, ren, cizmulite ), bomboane si acadele, ciocolata , cos cadou, funda decorativa.
185 Ron

Cadou CC5 Cadou CC5
Un cos de Craciun plin de dulciuri : diferite tipuri de ciocolata alba si neagră , turta dulce, acadele, bomboane in cutie metalică ,cos pentru cadou si funde decorative.
175 Ron

Cadou CC6 Cadou CC6
O sanie plină de Cadouri si dulciuri : ciocolata alba si neagră , alune, migdale. Cadoul conține 10 piese .
130 Ron

Cadou CC7 Cadou CC7
Un aranjament de Craciun elegant lucrat pe rotund in nuante de rosu si alb din 20 garoafe roșii, 15 crizanteme albe, phitosporum , panglica in dungi rosu cu alb.
135 Ron

Cadou CC8 Cadou CC8
Un cos bogat de Craciun ce conține 1 sticla de vin spumant, praline, biscuiți înveliti in ciocolata .
170 Ron

Cadou CC9 Cadou CC9
Un cos de Craciun plin de dulciuri : ciocolata alba, ciocolata neagra cu lichior , biscuiți cu ciocolata, biscuiți cu aroma de brânza .
140 Ron

Cadou CC10 Cadou CC10
Un buchet de flori elegant lucrat pe rotund realizat din garoafe albe, dalii, trandafiri, globulete roșii si un vas din ceramica alba accesorizat cu o fundita roșie din organza.
115 Ron

Cadou CC11 Cadou CC11
O sanie metalică vintage decorată cu o funda din organza ce conține trufe belgiene , biscuiti cu nuca , praline belgiene , 3 tipuri de ciocolata neagră si cu lapte.
145 Ron
Produsul a fost adaugat in cos !


Continua cumparaturile Mergi la cos