Craciun

Aranjament floral CA1 Aranjament floral CA1
Un aranjament delicat si elegant potrivit pentru un cadou de Sărbători realizat din 23 trandafiri ivoar, brunia si panglica decorativa.
245 Ron

Aranjament floral CA2 Aranjament floral CA2
Un aranjament de Crăciun alb, delicat realizat din 5 trandafiri albi, 20 garoafe albe, brad, aspidista si globulete aurii.
185 Ron

Aranjament floral CA3 Aranjament floral CA3
Oferă un cadou de Crăciun inedit din 5 trandafiri roșii, hipericum rosu, leuca si crengute de brad.
225 Ron

Aranjament floral CA5 Aranjament floral CA5
Un aranjament clasic de Craciun realizat din 10 trandafiri albi, 17 trandafiri rosii, conuri de brad, ilex si crengute de brad.
245 Ron

Aranjament floral CA6 Aranjament floral CA6
Daruieste spiritul Craciunului printr-un buchet din 13 trandafiri rosii, 15 crizanteme albe, crengute de brad, globulete rosii si diferite accesorii specifice.
250 Ron

Aranjament floral CA7 Aranjament floral CA7
Un aranjament de Craciun simplu dar special din 5 trandafiri rosii, 3 fire de anthurium, beargrass, eucalipt si salal.
110 Ron

Aranjament floral CA8 Aranjament floral CA8
Un aranjament de Craciun indraznet pe culori de alb si auriu realizat din 10 trandafiri albi si 19 garoafe albe,ilex, crengute de brad, globulete aurii de diferite dimensiuni toate adunate intr-o cutie simpla dar de efect aurie.
250 Ron

Aranjament floral CA9 Aranjament floral CA9
Un cadou de Craciun vesel si inedit in forma de catel realizat din garoafe albe , globulete rosii, phitosporum si crengute de brad.
385 Ron

Aranjament flora CA11 Aranjament flora CA11
Dăruiește cu ocazia Sărbătorilor de Craciun un frumos aranjament format din 15 trandafiri roșii, 4 fire de molucela, 3 fire de crin si 9 fire de crizanteme albe, brunia si garoafe.
210 Ron

Aranjament floral CA12 Aranjament floral CA12
Un aranjament floral realizat din 5 crizanteme verzi, 8 fire de minirose roz pal, hipericum rosu, globulete verzi toate adunate intr- un frumos buchet ce are ca suport un cub de sticla.
150 Ron

Aranjament floral CA13 Aranjament floral CA13
Simplu dar interesant ca si forma acest buchet este realizat din 4 trandafiri roșii, 7 brunia, crengute de brad si globulete roșii si galbene potrivite Sarbarorilor de Craciun.
155 Ron

Aranjament floral CA14 Aranjament floral CA14
Un aranjament in nuante de caramiziu si galben din 15 fire de astromelia, 15 cale si 9 fire de crin galben. Vasul din bronz se potriveste mănușa acestui aranjament dându- i o nota de elegantă si rafinament.
295 Ron

Aranjament floral CA15 Aranjament floral CA15
Un aranjament realizat din 9 trandafiri albi, 5 fire de santini accesorizate cu perlute pentru a da o nota de elegantă aranjamentului,erygium, conuri si crengute de brad specifice Crăciunului .
165 Ron

Aranjament floral CA16 Aranjament floral CA16
Sobru si elegant realizat din 3 fire de amarylis rosu, 5 trandafiri roșii, 10 gerbera roșii ,salal, eryngium, conuri de brad si scorțișoară pentru a transmite persoanei iubite mirosul specific de Craciun.
190 Ron

Aranjament floral CA10 Aranjament floral CA10
Un aranjament de Craciun lucrat pe rotund din 3 cupe de orhidee cymbidium, 9 trandafiri roșii, 10 fire de santini ,ilex, globulete roșii si crengute de brad pentru a reda mai bine spiritul sărbătorilor .
185 Ron

Aranjament floral CA4 Aranjament floral CA4
Un cadou inedit sub forma de cub realizat din garoafe rosii si santini .
210 Ron

Buchet de flori CB1 Buchet de flori CB1
Un aranjament îndrăzneț in nuante de alb si verde realizat din 5 fire de santini verde, 3 crizanteme albe, 5 fire de hipericum verde, 3 trandafiri albi, 4 conuri de brad, 3 brassica.
270 Ron

Buchet de flori CB2 Buchet de flori CB2
Un buchet de Crăciun impunătoar lucrat pe rotund realizat din trandafir roșii, amarylis, conuri de brad, crini, eucalipt,salal.
275 Ron

Brad CBC1 Brad CBC1
Brazi de diferite dimensiuni impodobiti cu garoafe roșii , albe si conuri de brad asezati pe un frumos postament cilindric. Brazii au dimensiuni de 70 cm iar cilindrii pe care sunt asezati de 40 cm si 70 cm.
185 Ron

Brad CBC2 Brad CBC2
Un brad bogat de 50 cm împodobit cu ilex si hipericum rosu care va improspata si înviora atmosfera de la birou sau de acasă .
150 Ron

Coronita CBC4 Coronita CBC4
O coronița de Craciun realizată din 3 fire de amarylis , 5 hipericum, 3 trandafiri, salal, conuri de brad, crengute de brad, scorțișoară si globulete aurii.
160 Ron

Cadou CC1 Cadou CC1
Un cos de Craciun bogat ce conține praline belgiene, vin spumant, panettone cu migdale,ciocolata neagră belgiana decorat cu funda din saten roșie.
215 Ron

Cadou CC2 Cadou CC2
Un cos de Craciun realizat dintr- un buchet de flori din lisiantus, garoafe,orhidee , o cutie cu ciocolata, vin roșu , cos cadou si funda decorativa.
180 Ron

Cadou CC3 Cadou CC3
Cos de Craciun realizat din 1 sticla de whisky , o agenda, un calendar toate frumos împachetate cu accesorii specifice sărbătorilor de iarna.
145 Ron

Cadou CC4 Cadou CC4
Un cadou de Craciun bogat din: buchet de flori realizat din trandafiri si gerbera, accesorii Craciun (globulete, ren, cizmulite ), bomboane si acadele, ciocolata , cos cadou, funda decorativa.
185 Ron

Cadou CC5 Cadou CC5
Un cos de Craciun plin de dulciuri : diferite tipuri de ciocolata alba si neagră , turta dulce, acadele, bomboane in cutie metalică ,cos pentru cadou si funde decorative.
175 Ron

Cadou CC6 Cadou CC6
O sanie plină de Cadouri si dulciuri : ciocolata alba si neagră , alune, migdale. Cadoul conține 10 piese .
130 Ron

Cadou CC7 Cadou CC7
Un aranjament de Craciun elegant lucrat pe rotund in nuante de rosu si alb din 20 garoafe roșii, 15 crizanteme albe, phitosporum , panglica in dungi rosu cu alb.
135 Ron

Cadou CC8 Cadou CC8
Un cos bogat de Craciun ce conține 1 sticla de vin spumant, praline, biscuiți înveliti in ciocolata .
170 Ron

Cadou CC9 Cadou CC9
Un cos de Craciun plin de dulciuri : ciocolata alba, ciocolata neagra cu lichior , biscuiți cu ciocolata, biscuiți cu aroma de brânza .
140 Ron

Cadou CC10 Cadou CC10
Un buchet de flori elegant lucrat pe rotund realizat din garoafe albe, dalii, trandafiri, globulete roșii si un vas din ceramica alba accesorizat cu o fundita roșie din organza.
115 Ron

Cadou CC11 Cadou CC11
O sanie metalică vintage decorată cu o funda din organza ce conține trufe belgiene , biscuiti cu nuca , praline belgiene , 3 tipuri de ciocolata neagră si cu lapte.
145 Ron

Coronita CBC3 Coronita CBC3
O coronița de Craciun care va aduce mireasma Crăciunului in casa ta realizată din trandafiri albi, eucalipt , crengute de brad si accesorii specifice.
135 Ron
Produsul a fost adaugat in cos !


Continua cumparaturile Mergi la cos