Cum comand
LB Events

1. Alegeti produsul/produsele

 

Pentru a realiza cu succes o comanda trebuie sa urmati cativa pasi simpli. In primul rand trebuie sa va hotarati ce produs/produse va place/plac. In momentul in care v-ati hotarat apasati butonul COMANDA.

 

 PASUL 1

 

2. Verificati cosul de cumparaturi

 

Pentru a continua accesati cosul de cumparaturi pentru a vedea daca produsul/produsele dumneavoastra a fost adaugat in cos. pentru acest pas trebuie sa va duceti in partea de sus a paginii si acolo veti gasi butonul COS DE CUMPARATURI. Dupa accesarea paginii aveti doua optiuni, de a continua cumparaturile sau de a trece mai departe la urmatoarea etapa

 

PASUL 2 

 

 

 

3. Completati detaliile pentru livrare (destinatar/expeditor)

 

 In urmatoarea pagina avem doua campuri care trebuiesc completate. Campurile de sub ADRESA DE FACTURARE trebuiesc completata cu datele celui ce trimite buchetul iar cele de sub ADRESA DE LIVRARE vor fi completate cu adresa unde va ajunge buchetul. Daca buchetul va fi livrat la aceasi adresa cu cea de facturare atunci se va bifa acest lucru iar datele vor fi completate automat. Dupa completarea datelor de facturare si/sau livrare apasam butonul CONTINUA.

 

PASUL 3

 

 

 

4. Alegeti metoda de plata

 

 

5. Finalizarea comenzii