Cum platesc
LB Events

Card bancar, online

 

Cumparaturile online au devenit foarte sigure in ultimii ani, astfel incat nu trebuie sa te temi de absolut nimic. Intri pe website, plasezi comanda alegand metoda de plata Card bancar online, iar dupa finalizarea comenzii vei fi redirectat catre serverul securizat pentru plata. Te rugam sa introduci cu atentie datele card-ului. Pentru orice tip de probleme intampinate, te asiguram ca le vom rezolva impreuna in cel mai scurt timp posibil.

 

Transfer bancar

 

Transferul bancar este efectiv plata prin banca - Op (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul societatii va astepta confirmarea platii din partea bancii, lucru ce ar putea intarzia intre anumite banci, apoi va integra comanda spre procesare

 

Datele noastre pentru plata sunt:

denumire

adresa

cont bancar

banca

 

Cash sau card la sediul nostru

 

Ai posibilitatea de a achita comanda la sediul nostru cash sau prin card bancar (POS). Este foarte important de stiut ca anumite produsele nu sunt disponibile spre ridicare in momentul platii - acestea trebuiesc achitate in avans. Este cel mai bine sa discuti cu operatorii despre aceasta disponibilitate.

 

Plata la livrare

 

Acceptam plata la livrare pentru Bucuresti si zonele limitrofe.