Livrare flori
LB Events

Livrarea se va face in functie de numarul de comenzi, complexitatea produsului, disponibilitatea produselor in stoc. Ne vom stradui ca livrarea sa se faca in maxim 2-4 ore de la confirmarea platii sau la data propusa de dumneavoastra.

 

Zona de livrare

 

Floraria florissimo.ro livreaza florile in Bucuresti si localitatile din jurul acestuia. Localitatile limitrofe sunt Chiajna, Chitila, Mogosoaia, Otopeni, Tunari, Voluntari, Pantelimon, Glina, Popesti Leordeni, Jilava, Magurele, Bragadiru.

 

Timpi de livrare

 

Livrarea in Bucuresti se va face in 2-4 ore, tinandu-se cont si de factorii exteriori care pot influenta expedierea produselor dar nu mai tarziu de 24h de la confirmarea platii.

Livrarea in localitatile limitrofe se va realiza intr-un interval de 24 h de la confirmarea comenzii .

 

Returnarea produsului 

 

 Avand in vedere ca produsele noastre sunt produse perisabile acestea nu se returneaza.

 

Despagubiri

 

 Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri (Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c.)


Reclamatii


Orice reclamatie se va trimite pe adresa de mail contact@florissimo.ro si acestea vor fi rezolvate in cel mai scut timp.