Termeni si conditii
LB Events

 Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.florissimo.ro. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.

 

ACCESUL LA SITE

 

Continutul si designul www.florissimo.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.florissimo.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre ("frames" in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare ("framing techniques" in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.florissimo.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.florissimo.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.florissimo.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

Dreptul de proprietate asupra acestuia revine Sc EDWARD CONSULTING SRL., persoana juridica romana avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: J40/8334/2004; Registrul Comertului: 16448222 Sc EDWARD CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" .

 

VARSTA LEGALA

 

Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre produse alcoolice trebuie sa aveti peste 18 ani. De asemenea veti fi rugati sa confirmati ca persoana care primeste un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alte produse cu alcool comercializate pe www.florissimo.ro ) are peste 18 ani.

Daca aveti mai putin de 18 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele www.floria.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date!

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul florilb.ro, cum ar fi:

a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;

b) oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;

c)solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra

d) contactarea dumenavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale florilb.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale.. etc. (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate).
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C EDWARD CONSULTING SRL, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 

DESCRIEREA PRODUSELOR

 

florilb.ro. foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. florilb.ro garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc florilb.ro poate inlocui aceste produse sau flori cu unele similare ce pastreaza aspectul si valoarea produsului original dupa contactarea telefonica, in prealabil a expeditorului de catre operatorul comenzilor online.

In cazul florilor din extrasezon, dezavantajul este ca se gasesc pe o perioada scurta de timp dar ele pot fi importate aproape in orice sezon, dar la preturi mai mari. Marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentlor disponibile online poate fi diferita. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site.

Satisfactie 100%, reprezinta motto-ul firmei noastre. www.florissimo.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site, pretul poate fi modificat fara preaviz sau poate contine erori de operare. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori ale softului sau defectiuni tehnice aparute la server. Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu expedierea produsului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expediere aferente; www.florissimo.ro nu practica asa numitele taxe ascunse.

 

PRETURILE

 

Preturile afisate pe www.florissimo.ro includ TVA (24%). La preturile afisate se adauga taxele de livrare care difera in functie de destinatie.

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site (care include TVA) la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

Pretul final este cel care a fost confirmat odata in pagina de Finalizare comanda, pret care apare in confirmarea de comanda. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului, www.florissimo.ro are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totalitate suma platita in avans atunci cand este cazul.

www.florissimo.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc la bursa de flori din Olanda, de unde sunt importate. Pretul florilor difera si in functie de perioadele de varf, Sarbatori legale si zile specifice in alte tari, cand pretul acestora creste. Florile importate in extrasezon sunt mai scumpe decat cele care pot fi gasite pe toata perioada anului.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori ale softului sau defectiuni tehnice aparute la server.

 

TIMPI SI POLITICI DE LIVRARE

 

Comenzile Dvs. sunt preluate de siteul www.florissimo.ro in permanenta, 24 de ore din 24 de ore. Programul de activitate al operatorilor nostrii este de luni pana vineri intre orele 9-18, livrarile efectuandu-se in intervalul 9-18 pentru Bucuresti, si 10-16 pentru zonele limitrofe Bucurestiului. florissimo.ro livreaza comenzile intr-un interval de maxim 24h de la data platii in Bucuresti si zonele limitrofe, ( incluzand aici: Otopeni, Popesti-Leordeni, Pipera, comuna Rosu, Bragadiru, si alte localitati situate la maxim 5 km de linia de centura a orasului)

In Bucuresti si in zonele unde efectuam livrari ne vom stradui ca produsele sa ajunga intr-un interval de minim 2-6 ore de la confirmarea comenzii, insa ora exacta de livrare nu poate fi garantata. Facem constant eforturi sustinute pentru a respecta cu exactitate intervalele orare indicate de catre clienti, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. In situatii de acest tip se va mentine constant legatura cu clientul sau destinatarul comenzii, in vederea solutionarii cat mai rapide a problemei, acesta din urma intelegand riscurile asociate marfurilor de tip perisabil.

De asemenea, nu ne putem asuma nicio obligatie daca o livrare platita in avans nu poate fi efectuata din cauza informatiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau daca destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de catre client, situatii de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu), acces limitat la adresa, etc. Expeditia comenzii in cauza se poate redirectiona contra cost in o noua locatie cu livrare in termen de 24 de ore. Nu poate fi considerata nelivrata o comanda aflata intr-o astfel de situatie.

Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a solutiona eventuale situatii neprevazute aparute in procesul de livrare.

 

ANULAREA SAU SCHIMBAREA COMENZII DE CATRE CLIENT

 

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0723 508 466
Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.
O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
Pentru comenzile ce depasesc 1000  ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 30 % din valoarea comenzii.
Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

 

CONDITII LEGALE

 

Site-ul www.florissimo.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

 

Orice conflict aparut intre www.florissimo.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

DISPOZITII FINALE

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.