Aranjamente

Aranjament floral CA1 Aranjament floral CA1
Un aranjament delicat si elegant potrivit pentru un cadou de Sărbători realizat din 23 trandafiri ivoar, brunia si panglica decorativa.
245 Ron

Aranjament floral CA2 Aranjament floral CA2
Un aranjament de Crăciun alb, delicat realizat din 5 trandafiri albi, 20 garoafe albe, brad, aspidista si globulete aurii.
185 Ron

Aranjament floral CA3 Aranjament floral CA3
Oferă un cadou de Crăciun inedit din 5 trandafiri roșii, hipericum rosu, leuca si crengute de brad.
225 Ron

Aranjament floral CA4 Aranjament floral CA4
Un cadou inedit sub forma de cub realizat din garoafe rosii si santini .
210 Ron

Aranjament floral CA5 Aranjament floral CA5
Un aranjament clasic de Craciun realizat din 10 trandafiri albi, 17 trandafiri rosii, conuri de brad, ilex si crengute de brad.
245 Ron

Aranjament floral CA6 Aranjament floral CA6
Daruieste spiritul Craciunului printr-un buchet din 13 trandafiri rosii, 15 crizanteme albe, crengute de brad, globulete rosii si diferite accesorii specifice.
250 Ron

Aranjament floral CA7 Aranjament floral CA7
Un aranjament de Craciun simplu dar special din 5 trandafiri rosii, 3 fire de anthurium, beargrass, eucalipt si salal.
110 Ron

Aranjament floral CA8 Aranjament floral CA8
Un aranjament de Craciun indraznet pe culori de alb si auriu realizat din 10 trandafiri albi si 19 garoafe albe,ilex, crengute de brad, globulete aurii de diferite dimensiuni toate adunate intr-o cutie simpla dar de efect aurie.
250 Ron

Aranjament floral CA9 Aranjament floral CA9
Un cadou de Craciun vesel si inedit in forma de catel realizat din garoafe albe , globulete rosii, phitosporum si crengute de brad.
385 Ron

Aranjament floral CA10 Aranjament floral CA10
Un aranjament de Craciun lucrat pe rotund din 3 cupe de orhidee cymbidium, 9 trandafiri roșii, 10 fire de santini ,ilex, globulete roșii si crengute de brad pentru a reda mai bine spiritul sărbătorilor .
185 Ron

Aranjament flora CA11 Aranjament flora CA11
Dăruiește cu ocazia Sărbătorilor de Craciun un frumos aranjament format din 15 trandafiri roșii, 4 fire de molucela, 3 fire de crin si 9 fire de crizanteme albe, brunia si garoafe.
210 Ron

Aranjament floral CA12 Aranjament floral CA12
Un aranjament floral realizat din 5 crizanteme verzi, 8 fire de minirose roz pal, hipericum rosu, globulete verzi toate adunate intr- un frumos buchet ce are ca suport un cub de sticla.
150 Ron

Aranjament floral CA13 Aranjament floral CA13
Simplu dar interesant ca si forma acest buchet este realizat din 4 trandafiri roșii, 7 brunia, crengute de brad si globulete roșii si galbene potrivite Sarbarorilor de Craciun.
155 Ron

Aranjament floral CA14 Aranjament floral CA14
Un aranjament in nuante de caramiziu si galben din 15 fire de astromelia, 15 cale si 9 fire de crin galben. Vasul din bronz se potriveste mănușa acestui aranjament dându- i o nota de elegantă si rafinament.
295 Ron

Aranjament floral CA15 Aranjament floral CA15
Un aranjament realizat din 9 trandafiri albi, 5 fire de santini accesorizate cu perlute pentru a da o nota de elegantă aranjamentului,erygium, conuri si crengute de brad specifice Crăciunului .
165 Ron

Aranjament floral CA16 Aranjament floral CA16
Sobru si elegant realizat din 3 fire de amarylis rosu, 5 trandafiri roșii, 10 gerbera roșii ,salal, eryngium, conuri de brad si scorțișoară pentru a transmite persoanei iubite mirosul specific de Craciun.
190 Ron
Produsul a fost adaugat in cos !


Continua cumparaturile Mergi la cos