Nunta

Aranjament floral de masa NAM7 Aranjament floral de masa NAM7
Un aranjament ce da o nota de romantism întregii săli lucrat pe sfesnic cu 5 lumanari din crin imperial, orhidee dendrobium alba, hortensie roz pal si ciclam, trandafiri albi.

Aranjament floral de masa NAM9 Aranjament floral de masa NAM9
Un aranjament pentru masa lucrat sferic, cochet,plin de culoare si rafinament. Este realizat din hortensie roz pal si ciclam, minitrandafiri roz pal si frezii lila.

Aranjament floral de masa NAM10 Aranjament floral de masa NAM10
Alege pentru cel mai important moment din viața ta un aranjament plin de delicatețe si romantism realizat pe un sfesnic patinat , lucrat asimetric din hortensie ciclam, trandafiri roz pal si orhidee dendrobium alba.

Aranjament floral de masa NAM12 Aranjament floral de masa NAM12
Un aranjament pentru masa lucrat pe rotund pe sfesnic , plin de romantism si delicatete realizat din trandafiri roz pal, hortensie ciclam si orhidee dendrobium alba.

Aranjament floral de masa NAM13 Aranjament floral de masa NAM13
Un aranjament pentru masa cochet ce conferă luminozitate sălii realizat din 4 fire de crin alb, 7 cupe de orhidee cymbidium galbena, iedera si aspidistra.

Aranjament floral de masa NAM14 Aranjament floral de masa NAM14
Un aranjament pentru masa lucrat pe sfesnic ,sofisticat, bogat in culoare si flori . Aranjamentul este realizat din lalele, viburnum, trandafiri, minirose, ornitogalum, cale, frezii si scoarța de copac.

Aranjament floral de masa NAM15 Aranjament floral de masa NAM15
Un aranjament bogat , lucrat pe rotund pe sfesnic argintiu din 6 fire de orhidee vanda mov, 70 trandafiri roz pal, hipericum verde. Este un aranjament potrivit atât pentru un eveniment private cât si corporate.

Aranjament floral de masa NAM16 Aranjament floral de masa NAM16
Un aranjament de masa elegant si rafinat potrivit pentru evenimentul tau realizat pe rotund pe un sfesnic patinat din hortensie verde , bouvardia si orhidee phalenopsis alba.

Aranjament floral de masa NAM17 Aranjament floral de masa NAM17
Un aranjament pentru masa,ce arata puritatea si da o nota de eleganta evenimentului. Alege ceva simplu dar de impact realizat din amarylis alb.

Aranjament floral de masa NAM18 Aranjament floral de masa NAM18
Un aranjament pentru masa bogat , elegant lucrat asimetric ce da un aer de prospetime si culoare sali. Aranjamentul este realizat din orhidee dendrobium alba si trandafiri roz pal si ciclam.

Aranjament floral de masa NAM20 Aranjament floral de masa NAM20
Un aranjament de nunta cochet ,ce da o nota de primavara evenimentului. Aranjamentul este realizat din trandafiri albi avalanche , frezii albe, ruscus, beargrass.

Aranjament floral de masa NAM22 Aranjament floral de masa NAM22
Un aranjament de nunta ce inspira prospetime si elegantă realizat din orhidee cymbidium verde, trandafiri albi avalanche, lisiantus alb, hortensie verde.

Aranjament floral de masa NAM23 Aranjament floral de masa NAM23
Un aranjament de nunta / botez pentru masa fin si delicat realizat pe un suport vintage din hortensie alba si mov, trandafiri albi si beargrass. Acest aranjament va da o nota de elegantă întregului Dvs eveniment.

Aranjament floral de masa NAM24 Aranjament floral de masa NAM24
Un aranjament pentru masa, sofisticat , intens colorat ce va oferi viața întregului eveniment. Aranjamentul este realizat din hortensii mov, trandafiri albi avalanche , aspidistra , beargrass.

Aranjament floral de masa NAM25 Aranjament floral de masa NAM25
Un aranjament de masa ce da o nota de prospețime realizat din hortensii albastre, trandafiri roz si orhidee cymbidium alba.

Aranjament floral de masa NAM26 Aranjament floral de masa NAM26
Un aranjament de nunta/ botez pentru masa,viu colorat, lucrat pe vas inalt de sticla din hortensie mov , trandafiri albi avalanche, frezii si beargrass .

Aranjament floral de masa NAM27 Aranjament floral de masa NAM27
Un aranjament de masa deosebit ce da o elegant aparte sali. Florile folosite pentru realizarea aranjamentului floral sunt trandafiri roz deschis si ciclam, lisiantus alb si roz, orhidee dendrobium alba. Ca si accesorii s-au folosit 3 siraguri de cristale.

Aranjament floral de masa NAM28 Aranjament floral de masa NAM28
Un aranjament floral pentru masa cu un design deosebit si un stil aparte pentru un eveniment avangardist. Aranjamentul floral este realizat din cupe de orhidee phalenopsis, minirose, muschi, bete decorative.

Aranjament floral de masa NAM29 Aranjament floral de masa NAM29
Un aranjament floral pentru masa bogat , plin de culoare si prospetime realizat din solidago si trandafiri galbeni. Alege in ziua cea mai importantă din viața ta galbenul ca si simbol al purităţii, adevărului şi inteligenţei.

Aranjament floral de masa NAM30 Aranjament floral de masa NAM30
Un aranjament floral romantic realizat pe sfesnic cu lumanari din crin portocalii si minirose. Portocaliul este culoarea soarelui, astfel că simbolizează expansiunea, măreţia şi căldura.

Aranjament floral de masa NAM6 Aranjament floral de masa NAM6
Un aranjament de masa pentru nunta / botez cu un design deosebit , ce aduce culoare si stil evenimentului. Aranjamentul de nunta este lucrat pe rotund din hortensii ciclam si lisiantus alb cu un accent de asimetrie realizat cu ajutorul betelor decorative si a orhihdeei dendrobium mov.

Aranjament floral de masa NAM21 Aranjament floral de masa NAM21
Un aranjament floral impunator realizat din orhidee phalenopsis, orhidee dendrobium, 3 tipuri de trandafiri in nuante diferite , crin imperial.

Aranjament floral de masa NAM31 Aranjament floral de masa NAM31
Un aranjament floral grandios realizat din cale albe, orhidee phalenopsis si mokara , 3 nuante de trandafiri diferiti, crin imperial , orhidee dendrobium alba.

Buchet de flori mireasa NBM1 Buchet de flori mireasa NBM1
Un buchet de cununie fin, cu parfum de primavara alcatuit din zambile albe si hipericum rosu.
175 Ron

Buchet de flori mireasa NBM2 Buchet de flori mireasa NBM2
Un buchet de mireasa curgator,delicat ce exprima inocenta, alcatuit din orhidee phalaenopsis alba, hortensie alba si minirose fucsia .
550 Ron

Buchet de flori mireasa NBM3 Buchet de flori mireasa NBM3
Un buchet de mireasa curgator, sincer , elegant impletit din 19 trandafiri albi 10 fire delphinium alb .
500 Ron

Buchet de flori mireasa NBM4 Buchet de flori mireasa NBM4
Un buchet de mireasa discret si suav alcatuit din 1 fir de orhidee phalenopsis alba , 1 hortensie roz pal, 1 hortensie alba, 15 trandafiri albi, 20 frezii albe si maner imbracat in saten roz.
400 Ron

Buchet de flori mireasa NBM5 Buchet de flori mireasa NBM5
Un buchet de mireasa simplu ,ce inspira inocenta , realizat din 23 cupe de amarilys si maner îmbrăcat in saten alb.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM6 Buchet de flori mireasa NBM6
Alege in ziua cea mai specială din viața ta un buchet de mireasa cu un mix de flori deosebite, alcatuit din 1 fir de orhidee phalaenopsis, 23 frezii albe , 1 hortensie roz pal , 10 fire de bouvardia alba si maner acoperit cu saten roz pal.
400 Ron

Buchet de flori mireasa NBM7 Buchet de flori mireasa NBM7
Eleganta, puritate si pasiune,un buchet de mireasa care va pune in valoare rochia de mireasa realizat din Trandafiri red Naomi si frezii albe.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM8 Buchet de flori mireasa NBM8
Un buchet de mireasa glamour alcatuit din orhidee phalaenopsis albe , hortensie alba si astilbe . Buchetul are manerul imbracat in saten alb cu strasuri ce ii dau o nota de elegantă si distinctie.
450 Ron

Buchet de flori mireasa NBM9 Buchet de flori mireasa NBM9
Un buchet de mireasa rotund,elegant si delicat , alcatuit din 15 trandafirii albi si 10 fire de delphinium alb cu maner imbracat in saten alb.
280 Ron

Buchet de flori mireasa NBM10 Buchet de flori mireasa NBM10
Un buchet de mireasa cochet in nuante de ivoar si verde realizat din 9 trandafiri ivoar , 4 cupe de orhidee cymbidium , 3 fire de hipericum si phitosporum.
260 Ron

Buchet de flori mireasa NBM12 Buchet de flori mireasa NBM12
Un buchet de mireasa in nuante puternice de mov realizat din 15 fire de iris si 6 fire de orhidee dendrobium alba la baza. Alege aceasta culoare îndrăzneata in ziua nunti pentru a scoate si mai mult in evidentă elegantă rochiei de mireasa.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM13 Buchet de flori mireasa NBM13
Un buchet de mireasa indraznet lucrat curgator in nuante de alb si albastru ce va da culoare rochiei de mireasa in cea mai importantă zi din viața ta. Acest buchet este realizat din 10 trandafiri albi, 2 hortensii albastre si 10 fire de orhidee dendrobium alba.
400 Ron

Buchet de flori mireasa NBM14 Buchet de flori mireasa NBM14
Un buchet de mireasa deosebit, ce inspira romantism si delicatete alcatuit din hortensie mov - 1 fir , trandafiri albi - 8 fire, orhidee cymbidium alba si grena - 7 cupe, lisiantus mov - 8 fire. Accesoriile metalice de pe maner cât si bentitele de voal ii dau acea nota de elegantă pe care orice mireasa si- o dorește in ziua nuntii.
300 Ron

Buchet de flori mireasa NBM15 Buchet de flori mireasa NBM15
Un buchet de mireasa puternic in nuante de mov alcatuit din 3 fire de hortensie si 5 cupe de orhidee cymbidium cu manerul imbracat in saten mov.
205 Ron

Buchet de flori mireasa NBM16 Buchet de flori mireasa NBM16
Un buchet de mireasa rotund,simplu si tineresc, alcatuit din3 fire de hortensie mov. Da valoare tinutei tale printr- un buchet colorat ce va atrage privirile celor din jur.
180 Ron

Buchet de flori mireasa NBM17 Buchet de flori mireasa NBM17
Un buchet de mireasa rafinat si elegant din 15 cupe de orhidee vanda mov si 24 de frezii albe . Prin simpla lor prezenta, florile inspira ceva, iar acel ceva este dat in primul rand de culoarea lor, iar secundar, de mirosul lor. Alege un buchet ce combina perfect aceste 2 elemente si cu siguranta vei obține efectul dorit .
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM18 Buchet de flori mireasa NBM18
Un buchet de mireasa suav ce combina 3 tipuri de flori si 2 nuante calde de roz pal si lila. Buchetul conține 1 hortensie mov ( in sezon din aprilie - noiembrie ) 9 trandafiri roz , 21 frezii albe si maner imbracat in saten lila.
275 Ron

Buchet de flori mireasa NBM19 Buchet de flori mireasa NBM19
Un buchet de mireasa in tonuri de rosu , realizat din 19 cupe de amaryllis ( in sezon din august- decembrie, ianuarie- aprilie ).
200 Ron

Buchet de flori mireasa NBM20 Buchet de flori mireasa NBM20
Un buchet de mireasa îndrăznet , lucrat pe rotund realizat din orhidee phalaenopsis albe si hortensie roz ( in sezon din aprilie - noiembrie ) .
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM21 Buchet de flori mireasa NBM21
Un buchet de mireasa,sofisticat, viu colorat, realizat din 3 fire de hortensie mov, 8 trandafiri mov, 25 frezii lila si ciclam cu manerul imbracat in saten mov. Combinatia de culori luxuriante si bogate ale paletei de mov senzual, stabileste starea de spirit pentru un cadru sofisticat, pasional si chiar seducator. Este un buchet indraznet, ce transmite sentimente dinamice.
310 Ron

Buchet de flori mireasa NBM22 Buchet de flori mireasa NBM22
Un buchet de mireasa intr-o nuanta ce exprima romantism, alcatuit din 10 trandafiri roz si 3 hortensii . O senzatie de intimitate, nostalgie si confort este capturata in acest aranjament floral. Combinatia de nuante derivate din paleta roz deschis, ciclam, alb exprima dragoste, apreciere si admiratie.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM23 Buchet de flori mireasa NBM23
Un buchet de mireasa rotund,in nuante calde de alb si mov deschis alcatuit din 15 trandafiri mov si 3 hortensii albe ( in sezon din aprilie-noiembrie).
270 Ron

Buchet de flori mireasa NBM24 Buchet de flori mireasa NBM24
Un buchet de mireasa delicat , in nuante de roz pal, alb, verde ce inspira romantism,realizat din 10 trandafiri roz pal, 16 frezii albe, 13 cupe de orhidee cymbidium .
325 Ron

Buchet de flori mireasa NBM25 Buchet de flori mireasa NBM25
Un buchet de mireasa cochet si vesel alcatuit din 20 trandafiri lila si 23 frezii albe ce vor da o nota de elegantă tinutei.
275 Ron

Buchet de flori mireasa NBM26 Buchet de flori mireasa NBM26
Un buchet de mireasa ce exprima eleganta si rafinament alcatuit din 15 trandafiri roz pal, 26 frezii albe si maner acoperit cu saten ivoar.
275 Ron

Buchet de flori mireasa NBM27 Buchet de flori mireasa NBM27
Un buchet de mireasa rotund,pretios si delicat realizat din 10 trandafiri albi si 15 cupe de orhidee cymbidium galbena.
305 Ron

Buchet de flori mireasa NBM28 Buchet de flori mireasa NBM28
Un buchet de mireasa,deosebit in nuante de verde ce inspira o atmosfera proaspata si naturala , realizat din hortensie verde, craspedia, orhidee dendrobium verde, hipericum verde si accesorii diverse.
325 Ron

Buchet de flori mireasa NBM29 Buchet de flori mireasa NBM29
Un buchet de mireasa plin de culoare si prospetime ,realizat din 9 cupe de orhidee cymbidium, 1 fir de hortensie alba ( in sezon din aprilie-noiembrie) , 23 fire frezii albe. Acest delicat buchet va pune in valoare rochia ta de mireasa făcând- o si mai elegantă .
285 Ron

Buchet de flori mireasa NBM31 Buchet de flori mireasa NBM31
Un buchet de mireasa cu aer de primavara in nuante de roz si alb, realizat din 10 fire de bujori roz, 10 trandafiri roz pal Barbie , 7 cupe de orhidee cymbidium alba, 9 dalii albe si roz.
315 Ron

Buchet de flori mireasa NBM33 Buchet de flori mireasa NBM33
Un buchet de mireasa, elegant si delicat lucrat din 4 fire de crin imperial , 9 trandafiri roz pal, 1 hortensie verde, 5 cale albe, 9 fire de delphinium roz.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM35 Buchet de flori mireasa NBM35
Un buchet de mireasa sferic,cochet,realizat din 10 trandafiri roz si 3 hortensii albe ( in sezon din aprilie- noiembrie ) .
185 Ron

Buchet de flori mireasa NBM41 Buchet de flori mireasa NBM41
Un buchet de mireasa in nuante de primavara, realizat din trandafiri roz,frezii albe ,lisiantus, phitosporum.
345 Ron

Buchet de flori mireasa NBM42 Buchet de flori mireasa NBM42
Un buchet de mireasa ,vesel colorat,realizat din trandafiri roz, frezii si phitosporum.
305 Ron

Buchet de flori mireasa NBM43 Buchet de flori mireasa NBM43
Un buchet de mireasa, cu un mix de flori deosebit realizat din cale albe, dalii, trandafiri.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM45 Buchet de flori mireasa NBM45
Un buchet de mireasa rotund,rafinat si elegant, realizat din trandafiri roz si frezii cu maner imbracat in saten roz.
300 Ron

Buchet de flori mireasa NBM47 Buchet de flori mireasa NBM47
Un buchet de mireasa viu colorat realizat din hortensie verde si minirose somon.
295 Ron

Buchet de flori mireasa NBM49 Buchet de flori mireasa NBM49
Un buchet de mireasa, ce exprima gingasia si puritate realizat din hortensii albe si minirose portocalii.
295 Ron

Buchet de flori mireasa NBM50 Buchet de flori mireasa NBM50
Un buchet de mireasa,gingas ce emana un parfum suav si dulce, realizat din frezii mov , trandafiri albi si maner imbracat in saten alb.
305 Ron

Buchet de flori mireasa NBM51 Buchet de flori mireasa NBM51
Un buchet de mireasa ce emana rafinament si eleganta, realizat din orhidee dendrobium roz pal , hortensie alba si maner imbracat in saten roz.
305 Ron

Buchet de flori mireasa NBM53 Buchet de flori mireasa NBM53
Un buchet de mireasa luminos si vesel ce radiaza ca o zi de primavara realizat din crizanteme albe ,galbene,gypsophila cu maner imbracat in dantela maro.
180 Ron

Buchet de flori mireasa NBM52 Buchet de flori mireasa NBM52
Un buchet de mireasa rotund,spectaculos in nuante suave de alb si roz pal realizat din hortensie lila , frezii albe.
275 Ron

Buchet de flori mireasa NBM55 Buchet de flori mireasa NBM55
Un buchet de mireasa ce exprima eleganta si simplitate, realizat din trandafiri galbeni, cu maner imbracat in saten bej –auriu.
255 Ron

Buchet de flori mireasa NBM57 Buchet de flori mireasa NBM57
Un buchet de mireasa nobil realizat din trandafiri galbeni si frezii galbene. Daca ești o persoana prietenoasa si inocenta alege combinatia între cele doua tipuri de flori
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM54 Buchet de flori mireasa NBM54
Un buchet de mireasa elegant si delicat , realizat din orhidee cymbidium galbena. Galbenul este considerată culoarea purităţii, adevărului şi inteligenţei. Alege un buchet nobil care sa te reprezinte in cea mai importantă zi a vieții tale.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM36 Buchet de flori mireasa NBM36
Un buchet de mireasa plin de culoare si prospetime realizat din 39 trandafiri roz.
310 Ron

Lumanare NBL1 Lumanare NBL1
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral elegant,ce inspira puritate,alcatuit din orhidee phalenopsis si hortensie alba.
750 Ron

Lumanare NBL2 Lumanare NBL2
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral plin de prospetime si rafinament , realizat din orhidee dendrobium si hortensie alba.
700 Ron

Lumanare NBL3 Lumanare NBL3
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral rotund, un mix de flori deosebit , realizat din trandafiri, santini, aspisistra si miniroze.
700 Ron

Lumanare NBL4 Lumanare NBL4
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic realizat din lisiantus, santini,bouvardia si eucalipt.
355 Ron

Lumanare NBL23 Lumanare NBL23
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral pe o parte, de o eleganta aparte realizat din hortensii, lisiantus , trandafiri si aspidistra.
295 Ron

Lumanare NBL7 Lumanare NBL7
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral rotund , modern,realizat din frezii, crini, eucalipt, bujori albi ( in sezon mai- iulie ) si aspiditra.
395 Ron

Lumanare NBL8 Lumanare NBL8
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral rotund realizat din trandafiri, orhidee cymbidium, gypsophila, bujori ( in sezon mai-iulie ) si beargrass.
405 Ron

Lumanare NBL9 Lumanare NBL9
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic,in tonuri pastelate , realizat din hortensie, orhidee cymbidium alba si aspidistra.
345 Ron

Lumanare NBL10 Lumanare NBL10
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic,delicat in tonuri calde,realizat din frezii albe, orhidee phalaeonopsis, bouvardia si hortensie.
430 Ron

Lumanare NBL12 Lumanare NBL12
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral pe o parte , de o elegant aparte, realizat din crini si orhidee dendrobium.
295 Ron

Lumanare NBL13 Lumanare NBL13
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral pe o parte ,si un design modern, realizat din crini si orhidee dendrobium si beargrass.
295 Ron

Lumanare NBL14 Lumanare NBL14
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral prelung realizat din frezii si trandafiri.
315 Ron

Lumanare NBL15 Lumanare NBL15
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic, plin de rafinament si prospetime, realizat din trandafiri galbeni si hortensii albe.
385 Ron

Lumanare NBL16 Lumanare NBL16
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral pe o parte modern , realizat din orhidee dendrobium alba si verde.
295 Ron

Lumanare NBL33 Lumanare NBL33
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic,in nuante de mov-lila, realizat din hotensii si orhidee cymbidium.
385 Ron

Lumanare NBL19 Lumanare NBL19
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral deosebit , de o eleganta aparte,realizat din hortensii, orhidee dendrobium, santini si aspidistra.
225 Ron

Lumanare NBL20 Lumanare NBL20
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic,in culori pastelate, realizat din hortensie, trandafiri si frezii.
405 Ron

Lumanare NBL21 Lumanare NBL21
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral pe o parte , cochet ,realizat din bujori ( sezonalitate mai- iulie ) orhidee dendrobium si aspidistra.
295 Ron

Lumanare NBL22 Lumanare NBL22
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic,elegant, viu colorat,realizat din orhidee phalaenopsis, hortensie, delphinium si aspidistra.
415 Ron

Lumanare NBL24 Lumanare NBL24
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral pe o parte ,deosebit in nuante de primavara , realizat din anthurium , orhidee dendrobium si aspidistra.
315 Ron

Lumanare NBL25 Lumanare NBL25
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic, plin de eleganta si culoare, realizat din orhidee cymbidium, trandafiri , beargrass si santini.
395 Ron

Lumanare NBL26 Lumanare NBL26
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic,in nuante ce inspira romantism, realizat din trandafiri albi, frezii, salal si beargrass.
410 Ron

Lumanare NBL27 Lumanare NBL27
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral pe o parte,cu un design modern,in culori indraznete, realizat din hortensii, orhidee dendrobium si aspidistra.
155 Ron

Lumanare NBL11 Lumanare NBL11
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic, ce inspira puritate,realizat din hortensii, orhidee cymbidium, frezii.
405 Ron

Lumanare NBL28 Lumanare NBL28
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral prelung sub forma de cascada,sofisticat , viu colorat , realizat din orhidee cymbidium, orhidee dendrobium si salal.
315 Ron

Lumanare NBL18 Lumanare NBL18
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic,plin de elegant si culoare , realizat din trandafiri, hipericum, minirose si phitosporum.
390 Ron

Lumanare NBL6 Lumanare NBL6
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral prelung, o impletire intre stil si eleganta , realizat din frezii si miniroze.
345 Ron

Buchet de flori mireasa NBM32 Buchet de flori mireasa NBM32
Culoarea ne poate ajuta sa gasim echilibrul pe care il cautam in jurul nostru, iar florile reprezinta intrumentul cel mai accesibil de a ne colora ambientul intr-un mod placut. Raspunsul nostru la culoare este intens emotional, astfel ca florile pot fi un mobilizator al sentimentelor. Alege ce te reprezinta cel mai bine : un buchet din 51 frezii albe sau 51 frezii colorate pentru ați exprima starea de spirit care te caracterizeaza.
280 Ron

Buchet de flori mireasa NBM30 Buchet de flori mireasa NBM30
Un buchet de mireasa special in nuante pastelate realizat din 19 trandafiri vendela si 24 frezii albe.
250 Ron

Buchet de flori mireasa NBM34 Buchet de flori mireasa NBM34
Un buchet curgator , deosebit prin florile alese realizat din 4 fire de phalenopsis si 1 fir de hortensie alba.
550 Ron

Buchet de flori mireasa NBM48 Buchet de flori mireasa NBM48
Buchet de mireasa,rotund,colorat.Rochia de mireasa va fii pusa in valoare de eleganta buchetului, realizat din hotensii, trandafiri, lisiantus, crizanteme, frezii si trandafiri vuvuzela.
355 Ron

Buchet de flori mireasa NBM46 Buchet de flori mireasa NBM46
Buchet de mireasa /nasa elegant din orhidee mocara si santini ce va da un plus de culoare tinutei tale.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM44 Buchet de flori mireasa NBM44
Delicat, buchetul iti va pune in valoare rochia de mireasa.Buchetul este realizat din trandafiri, frezii si ranunculus.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM39 Buchet de flori mireasa NBM39
Un buchet de mireasa realizat din orhidee , trandafiri vendela, phitosporum,frezii.
325 Ron

Buchet de flori mireasa NBM38 Buchet de flori mireasa NBM38
Un buchet de mireasa delicat in nuante de roz si mov realizat din orhidee vanda, bujori ( in sezon din mai - iunie ) si hortensie ( in sezon din martie- noiembrie ) roz pal.
350 Ron

Buchet de flori mireasa NBM40 Buchet de flori mireasa NBM40
Un buchet de mireasa sofisticat realizat din orhidee phalenopsis , trandafiri roz pal, hortensie alba, frezii si 5 brose .
450 Ron

Buchet de flori mireasa NBM37 Buchet de flori mireasa NBM37
Un buchet de mireasa in nuante pastelate de roz pal si crem realizat din trandafiri roz pal vuvuzela, frezii albe,minitrandafiri roz, astilbe.
375 Ron

Lumanare NBL32 Lumanare NBL32
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic, rafinata si eleganta realizata din hortensii, frezii si bujori ( in sezon mai- iulie)
415 Ron

Lumanare NBL34 Lumanare NBL34
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic, rafinata si eleganta, realizata din trandafiri, trandafiri red Naomi, trandafiri vuvuzela si frezii.
425 Ron

Lumanare NBL35 Lumanare NBL35
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic, ce inspira eleganta si rafinament, realizat bujori, lisiantus, frezii, aspidistra.
295 Ron

Lumanare NBL36 Lumanare NBL36
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic, ce inspira eleganta si rafinament, realizat bujori, lisiantus, frezii, trandafiri.
425 Ron

Cocarda NC2 Cocarda NC2
Cocarda,eleganta rafinata realizata din trandafir si salal.
7 Ron

Cocarda NC3 Cocarda NC3
Cocarda specială realizată din trandafir avalanche peach.
9 Ron

Cocarda NC4 Cocarda NC4
Cocarda cu orhidee phalaenopsis,se potriveste de minune buchetului cu orhidee phalaenopsis.
13 Ron

Cocarda NC5 Cocarda NC5
Cocarda minirose,subliniaza puritatea si eleganta.
7 Ron

Bratara NB2 Bratara NB2
Cocarda eleganta realizata din minirose si bumbac,atasate pe bratara din saten roz pal si dantela.
15 Ron

Lumanare NBL37 Lumanare NBL37
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral sferic, ce inspira eleganta si rafinament, realizat hortensii si trandafiri.
385 Ron

Aranjament de Masina NAMA1 Aranjament de Masina NAMA1
Aranjament masina, elegant realizat din trandadiri, cale, aspidistra, iedera, lisiantus si hipericum.
250 Ron

Aranjament de Masina NAMA2 Aranjament de Masina NAMA2
Aranjament masina delicat si elegant realizat din trandafiri, garoafe si chico palm.
295 Ron

Aranjament de Masina NAMA3 Aranjament de Masina NAMA3
Aranjament masina realizat din 4 buchetele de hortensie ciclam.
280 Ron

Aranjament de Masina NAMA4 Aranjament de Masina NAMA4
Aranjament masina rafinat,realizat din muschi, iedera si trandafiri.
293 Ron

Aranjament de Masina NAMA5 Aranjament de Masina NAMA5
Aranjament masina realizat din trandafiri red Naomi.
235 Ron

Aranjament de Masina NAMA6 Aranjament de Masina NAMA6
Aranjament masina fin si elegant, realizat din astromeria si chico palm.
50 Ron

Lumanare NBL29 Lumanare NBL29
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral delicat si rafinat realizat din cale, hortensii si beargrass.
425 Ron

Lumanare NBL30 Lumanare NBL30
Lumanare nunta (botez) cu un aranjament floral sferic indraznet realizat din trandafiri si solidago.
405 Ron

Lumanare NBL31 Lumanare NBL31
Lumanare de cununie(botez) cu un aranjament floral delicat si rafinat realizat din trandafiri, orhidee cymbidium si phitosoporum.
325 Ron

Aranjament floral de masa NAM32 Aranjament floral de masa NAM32
Aranjament floral deosebit si elegant, realizat din bujori, hortensii, orhidee vanda si trandafiri.

Lumanare NBL38 Lumanare NBL38
O lumânare eleganta in nuante de alb realizată din orhidee cymbidium, lisiantus , trandafiri, margarete si frezii.
325 Ron

Lumanare NBL39 Lumanare NBL39
O lumânare fina si delicata realizată din lalele roz, trandafiri si frezii .
295 Ron

Lumanare NBL40 Lumanare NBL40
O lumânare de nunta/botez vesela si in culori tari realizată din trandafiri, minitrandafiri, lisiantus si frezii multicolore .
345 Ron

Buchet de flori mireasa NBM58 Buchet de flori mireasa NBM58
Un buchet de mireasa clasic realizat din bujori roz pal, trandafiri si lavandă.
250 Ron

Lumanare NBL41 Lumanare NBL41
O lumânare de nunta/botez vesela realizată din trandafiri, orhidee cymbidium si bujori ( in sezon mai- iunie ).
380 Ron

Lumanare NBL42 Lumanare NBL42
O lumanare de cununie ( botez ) deosebita , cu inălțimea de 40 cm , realizată din bujori ( mai - iunie ) , ranunculus ( mai - iunie ) , lisiantus , trandafiri, floarea miresei.
280 Ron

Buchet de flori mireasa NBM59 Buchet de flori mireasa NBM59
Un buchet fin si elegant realizat din bujori ( mai - iunie ) , lacramioare ( mai - iunie ) , trandafiri, minirose .
500 Ron

Buchet de flori mireasa NBM60 Buchet de flori mireasa NBM60
Un buchet vesel si îndrăzneț de mireasa realizat din bujori ( mai- iulie ) , ranunculus , minirose , lisiantus ce va pune in evidenta rochia de mireasa.
380 Ron

Cocarda NC7 Cocarda NC7
Cocarda eleganta realizata din lisiantus, trandafir, ranunculus si dantela.
11 Ron

Cocarda NC6 Cocarda NC6
Cocarda eleganta realizata din minirose si lacramioare ( disponibile mai - iunie )
28 Ron

Cocarda NC1 Cocarda NC1
Cocarda eleganta realizata din 3 minirose si dantela alba.
9 Ron

Buchet de flori mireasa NBM62 Buchet de flori mireasa NBM62
Un buchet in nuante pastelate realizat din bujori ( mai-iunie), minirose si trandafiri.
300 Ron

Buchet de flori mireasa NBM63 Buchet de flori mireasa NBM63
Un buchet elegant realizat din bujori, trandafiri de gradina si minirose.
295 Ron

Buchet de flori mireasa NBM64 Buchet de flori mireasa NBM64
Un buchet delicat realizat din cale si minirose.
285 Ron

Buchet de flori mireasa NBM65 Buchet de flori mireasa NBM65
Un buchet suav, alb realizat din bujori, trandafiri si minirose.
310 Ron

Buchet de flori mireasa NBM66 Buchet de flori mireasa NBM66
Un buchet delicat in nuante pastelate de alb si roz realizat din minirose si trandafiri.
290 Ron

Lumanare NBL43 Lumanare NBL43
285 Ron
Produsul a fost adaugat in cos !


Continua cumparaturile Mergi la cos